top of page

„ტექნიკური რეგლამენტის- მომხმარებლისათვის სურსათის შესახებ ინფორმაციის მიწოდების თაობაზე ცვლილებები შევიდა.''

საქართველოს მთავრობამ 2016 წლის 1 ივლისის N301 დადგენილებაში შეიტანა ცვლილება.


კერძოდ, 2024 წლის 1 აგვისტოდან ამოქმედდა N204 დადგენილება, რაც გულისხმობს იმას,

რომ N301 დადგენილების 31-ე მუხლის მე-2 პუნქტი ჩამოყალიბდა შემდეგი რედაქციით: თუ სურსათის დაფასოება ხდება რეალიზაციის ადგილებში, სავალდებულოა, საბოლოო მომხმარებელს მიეწოდოს ამ ტექნიკური რეგლამენტის მე-8 მუხლის პირველი პუნქტის „ა“, „გ“ და „ი“ ქვეპუნქტებით განსაზღვრული მონაცემები, რომლებიც უნდა განთავსდეს გამოსაჩენ (შესამჩნევ) ადგილზე, გარკვევით.“


მე-8 მუხლის პირველი პუნქტის „ა“, „გ“ და „ი“ ქვეპუნქტები შეგიძლიათ იხილოთ PDF ფაილში.


არსებული დოკუმენტი შეგიძლიათ იხილოთ საქართველოს საკანონმდებლო მაცნის ვებ-გვერდზე: https://matsne.gov.ge/ka/document/view/6203722?publication=0



28 views

Comments


კატეგორიები

HACCP ქოუჩის პროექტი

შესანიშნავი შესაძლებლობა HORECA სექტორში ჩართული ორგანიზაციებისთვის, რათა დანერგონ HACCP სისტემა საკუთარ ობიექტზე. პროექტის 80% დაფინანსებულია USDA-ს მიერ. 

ჩვენი მომსახურება

საერთაშორისო სტანდარტები

საერთაშორისო სტანდარტები შემუშავებულია კონსენსუსის საფუძველზე და შემოღებულია გამოსაყენებლად  სხვადასხვა დაინტერესებული ჯგუფების მიერ.

ბიზნესის შედეგიანობის

გასაუმჯობესებლად

უვნებელი სურსათის მისაწოდებლად

ეკოლოგიურად სუფთა და უსაფრთხო გარემოს შესაქმნელად

ტრენინგები

როგორც ბრიტანული, ორ ნახევარ საუკუნეზე მეტი ისტორიის მქონე ორგანიზაციის, Lloyd's-ის ოფიციალური პარტნიორი საქართველოში, ჩვენ გთავაზობთ Lloyd's-ის ლონდონის აკადემიის მიერ მომზადებულ სატრენინგო პაკეტებს, რომლებიც ცნობილია, როგორც შედეგზე ორიენტირებული ტრენინგები და აღიარებულია IRCA (სერტიფიცირებული აუდიტორების საერთაშორისო რეგისტრი) მიერ.

ხარისხის მენეჯმენტის

სისტემები

ბიზნესის გაუმჯობესება

სურსათის უვნებლობა

შრომის ჰიგიენა და

უსაფრთხოება

გარემოს მენეჯმენტი და ენერგოეფექტურობა

ინფორმაციის უსაფრთხოება

bottom of page